Wonen en zorgen voor elkaar

ABKEN architecten heeft het ontwerp en de vergunningstekeningen gemaakt voor een ingrijpende verbouwing en uitbreiding van een vrijstaande woning. Dankzij de uitbreiding van de woning kunnen de (groot)ouders komen inwonen bij hun kinderen en kleinkinderen. Dit is één van de verschillende manieren waarop senioren kunnen anticiperen op een toenemende zorgvraag in de toekomst. Het ontwerp voorziet in een zelfstandige seniorenwoning die leunt tegen het oorspronkelijke woonhuis en dankzij interne verbindingen kan er mantelzorg worden verleend. De toekomstbestendigheid voor de langere termijn is ook gewaarborgd in het ontwerp. Wij wensen de familie een voorspoedige bouw en dadelijk een waardevolle en bijzondere tijd samen.

De vergunning is verstrekt en de bouw is in voorbereiding.

Delen Tweet Pin it

Reageer

Leave a Comment

Reacties