Duurzame Zorg Plus

ABKEN architecten is samen met Architektenburo Bikker mede betrokken bij de oprichting van ‘Duurzame Zorg Plus’. Dit is een lokaal samenwerkingsverband tussen zorgverleners, bouwers en ontwerpers uit de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. Met verenigde krachten proberen we op verschillende manieren ouderen te ondersteunen bij hun woonbehoefte en wensen. Ons doel is om waar het kan mensen te helpen om prettig langer thuis, in vertrouwde omgeving, te laten wonen. Ook zijn we voortdurend op zoek naar passende huiselijke woonruimte voor kleinschalig groepswonen met zorg, speciaal voor mensen die niet langer zelfstandig kunnen wonen. Een eerste ‘pilot-project’ van Duurzame Zorg Plus is inmiddels in voorbereiding, dit betreft het verbouwen van een villa aan de Heulenslag in Bleskensgraaf.

Meer informatie over ons initiatief is te lezen de website van Duurzame Zorg Plus.

 

Delen Tweet Pin it

Reageer

Leave a Comment

Reacties